Szórakozás

Döbbenetesen meghízott a TV2 sztárja

Újra több kiló felesleg van a Megasztárból ismertté vált Gáspár Lacin, aki videoklipjében csak árnyéka egykori önmagának.


Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Öt hölgy, öt váltás ruha, közel egész napos forgatás – nagyjából így lehetne jellemezni Gáspár Laci új videoklipjét, melynek kulisszatitkairól maga az énekes mesélt. Az egykori megasztáros szemmel láthatóan büszke új szerzeményére, melyben a Szépségkirálynő című műsorban feltűnt hölgyek közül öten is szerepelnek. A klip amolyan tipikus Gáspár-szerzemény lett: az énekes szép lányok társaságában, trendi öltözékben múlatja az időt.
A felvételről persze a drága sportautó sem hiányozhat, úgy tűnik, Laci létezni sem tud az autókülönlegességek nélkül.

Egy meglepetést azonban mégis csak tartogat az új alkotás. A klipben olyan szögekből látható az énekes, hogy a félhomálynak és az ügyes kameraállásoknak köszönhetően a megszólalásig hasonlít Caramelre. Persze, lehet, hogy mindez csak a véletlen műve, ám Gáspár Laci jelenlegi testalkatát elnézve talán pont így akarták palástolni az énekesre felszaladt kilókat.

A klip premierjén, a Viva TV stúdiójában ugyanis kiábrándítóan festett az egykor formában lévő énekes, aki mostanság igencsak elhanyagolta magát: a  Megasztár-felfedezetten szemmel láthatóan többkilónyi túlsúly van. Az általa kedvelt és mintának vett r’n’b énekes karakterével pedig szinte összeegyeztethetetlen az elhanyagolt kinézet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik