Szórakozás

Csepregi Éva odavan az X-Faktor dögös döntőséért

A Neoton Família énekesnője Muri Enikőnek szurkol, reménykedik benne, hogy végre egy hölgy nyerheti meg az X-Faktort.

Finiséhez ért az RTL Klub tehetségkutatója, az X-Faktor. A hétvégén ugyanis kiderül, ki lesz a verseny győztese és egyúttal az év legnagyobb sztárja. A három, még versenyben lévő énekes Muri Enikő, Baricz Gergő és Kocsis Tibor is teljes erőbedobással készül a megmérettetésre. Mindannyian számítanak rajongók támogatására, akik között bizony ismert zenészek is vannak. Muri Enikő rajongótáborát például Csepregi Éva, a Neoton Família énekesnője színesíti.

“Ha tehetem mindig nyomon követem a tehetségkutatókat. Annak idején a Ki mit tud? nagyon sok tehetséges embert adott az országnak. Most hasonlóan vagyok az X-Faktorral is. Eszméletlen sok, fiatal tehetség bukkant fel a műsorban” – nyilatkozta a Hír24-nek az énekesnő, akinek saját kedvence is van. – “Muri Enikőre az első percben felfigyeltem. Az arca rendkívül kifejező, és olyan megjelenése van, ami keveseknek adatott meg. Mindemellett kiváló a hangja is, ami mára szinte alapkövetelmény lett.”

Éva nagy lehetőségeket lát a fiatal lányban.
“Enikő amellett, hogy istenadta tehetség, hihetetlen sokoldalú is. Jól állnak neki a rockosabb hangvételű számok, ahogy a diva szerepében is kiválóan megállja a helyét. Nem véletlen az sem, hogy a színház világa is felfigyelt rá. Bár még nem volt szerencsém találkozni vele, de ha a tehetségéhez és a megjelenéséhez jó természet is párosul, akár nagy művész is lehet belőle” – nyilatkozta a Hír24-nek Csepregi Éva, aki lélekben ezúttal is Muri Enikővel lesz az X-Faktor versenye alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik