Szórakozás

Keleti Györgyi a gyermekvállalást tervezi

Bár esküvőt nem, a gyerekvállalást már tervezgeti Keleti Györgyi, aki mérhetetlenül boldog párjával.

Szombaton ünnepelte harminchetedik születésnapját Keleti Györgyi. Az eseményen csak a legszűkebb családi- és baráti kör vehetett részt, így a partyn jelen volt Keleti Györgyi két testvére, Andi és Kati is – írja a Bors. Györgyi szemmel láthatóan nagyon boldog volt, pedig az elmúlt időszak nem volt könnyű az életében.

„Szerdán Olaszországban is lezárult az ügyem, így lehet teljes ez a nap és a boldogság” – mondta a Borsnak. „Az év elején darabokra szedett a sajtó, és reagálni sem tudtam a cikkekre. Az elmúlt időszak a családomat is megviselte, ugyanakkor arra is rávilágított, mennyi mindenre képesek értem. Lassan egy éve minden más körülöttem, az illatok, a gondolataim, az emberek, igaz, utóbbiakat alaposan megválogattam. Alig negyvenen tudják a telefonszámomat, és egy újságíró sincs köztük” – hangsúlyozta Györgyi, aki már a gyerekvállalást is kilátásba helyezte.

„Nikolajjal nem hívjuk naponta egymást hússzor, nincsenek felesleges kérdések, féltékenység, és már össze is költöztünk. Minden reggel felkelünk, és mindenki megy a dolgára, este pedig újra találkozunk. Esküvőt egyelőre nem tervezünk, az azonban nem titok, gyermeket nagyon szeretnék. De mindent a maga idejében. Ez az első születésnapom, ami az új életemet illeti. A legnagyobb ajándék pedig, hogy a családommal, barátaimmal ünnepelhetek” – emelte ki Keleti Györgyi.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik