Szórakozás

Esküvői fotók a meleg magyar sztárról: hajón mondta ki a boldogító igent

Teljesült Steiner Kristóf álma, aki egy hajón mondta ki a boldogító igent izraeli barátjával. Az esküvő azonban közel sem volt hétköznapi.

Steiner Kristóf mindig is kedvelte az extrém dolgokat, így nem meglepő, hogy a másságát nyíltan vállaló egykori tévés világraszóló lagzija sem volt hétköznapi. Kristóf ugyanis még a VIASAT3 NégyEsküvő című műsorába is benevezett, így a kamerák előtt fogadott örök hűséget izraeli kedvesének. Steiner Kristóf és párja, Matan egy hajón mondták ki a boldogító igent. Persze a hajón tartott esküvő önmagában még nem tekinthető rendkívülinek. Ám a jármű tulajdonosa csöppet sem nevezhető átlagosnak. A hajó ugyanis annak a meleg tengerésznek a tulajdona, aki Dana International ‒ a közismert transzszexuális énekes – első menedzsere.

A tengerparti esküvőn a legközelebbi barátok is jelen voltak, akiknek fontos szerep jutott. Ők tartották ugyanis a zsidó lakodalmak kötelező darabját, a hüppét. A párt ez alatt adta össze Yehuda Berg, Ashton Kutcher és Demi Moore kabbala tanára, aki egyben Ashton Kutcher jó barátja is. A lagzi ezt követően oldott hangulatban folytatódott. Az ifjú házasok szemmel láthatóan hatalmas boldogságban úsztak. Sőt, Steiner Kristóf még szerelmi zálogot is adott kedvesének, hiszen Madonna I deserve it című dalát énekelte újdonsült házastársának. Hogy Steiner Kristóf esküvője mennyire nyerte el a NégyEsküvő versenyzőinek tetszését, kiderül a műsor mai adásából.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik