Szórakozás

Kirúgása ellen kampányolt a Mokka műsorvezetője

Kárász Róbert a minap élő adásban kérte meg a TV2 vezérigazgatóját, Simon Zsoltot, bármilyen változás lenne a Mokkában, őt ne bocsássa el.




Fotó: TV2

Kárász Róbert a minap a születésnapján felköszöntő Liptai Claudiának vallott arról, hogy mennyire imádja a munkáját. A műsorvezető bevallotta, olyannyira, ragaszkodik a Mokkához, hogy élő adásban kérte a TV2 vezérigazgatóját: ne rúgja ki.

Robi természetesen ennél finomabban fogalmazott, ráadásul a csatorna háza tájáról sem lehet olyan híreket hallani, hogy a csatorna megválna a rendkívül népszerű műsorvezetőtől.

Kárász arról beszélt, hogy azért is szereti nagyon a reggeli műsort, mert annak keretén belül úgy beszélgethet az interjúalanyaival, ahogy azt kamerák nélkül, civilben is tenné.
Robi a műsorban többször is megemlítette a csatorna vezérigazgatóját, Simon Zsoltot. Először akkor, amikor Claudia megkérdte, kívánjon valamit addig, amíg a csillagszóró ég a tortáján: „Lehet, hogy Simon Zsolt, a vezérigazgató meglepődne, ha ezt hangosan mondom” – nevetett. Később, amikor munkájáról beszélt, a következőket is hozzátette: „Innen kérem a vezérigazgatót, bármilyen változás lenne a Mokkában, hozzám ne nyúljanak.”

Hogy Kárász Róbert állása veszélyben van-e vagy sem, nem tudni: sajtóértesülések szerint azonban a TV2-t felvásárolná az Infocenter.hu Zrt. a ProSiebenSat1 csoporttól, ami nyilván komoly változásokkal járna.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik