Szórakozás

Stohl őszintén: több száz nőm volt

Szalai Vivien papírra vetette a színész „hibákkal és bukásokkal teli" életpályáját: a szakmai sikerek, árnyoldalak mellett a szexuális életéről is szó esik a könyvben.

Stohl András még a másodfokú ítélet előtt döntött úgy, hogy történetét, belső vívódásait könyvben meséli el. A szerző a Szofi fantázianevű luxusprostituáltról szóló riportkönyvek írója, Szalai Vivien, akinek nagy tapasztalata van az erkölcsileg megtört emberek ábrázolásában.

Az Őszintén című könyv felöleli Stohl András egész életét. A gyerekkorától indul, és a börtönítélettel ér véget, és a legmeghatóbb, legtanulságosabb, legszaftosabb történetek kaptak helyet a könyvben, amelyek segítségével egy felnőni képtelen, örökké bohó és mohó kisgyerek képe bontakozik ki, aki butaságokat csinál ugyan, mégis valahol szerethető figura – árulta el a Hír24-nek az író-újságíró.

Stohl beavatja az olvasókat a színház és a magyar show-business világába, de a szakmai sikerek, árnyoldalak mellett mesélt a válásáról, a gyerekeihez fűződő kapcsolatáról, a szexuális életéről vagy a nőkhöz fűződő kapcsolatáról is: bevallotta, hogy több száz nője volt.

Szalai Vivien azt mondja, egy nagyon érzékeny embert ismert meg a népszerű műsorvezető személyében. Egy felnőni képtelen kisgyerek, aki képtelen nemet mondani, örökké bizonyítani akar minden téren, de közben hatalmas szíve van és igazi ösztönlény.

„El akarta mondani, hogy milyen ember is valójában. Mert messze nem olyan, mint amilyennek a sajtó beállította. El akarta mondani a saját történetét úgy, ahogyan az a valóságban megtörtént, és nem úgy, ahogyan azt a média sugallta. Csak egy példa: a harmadik balesetnél nem volt Viagra a kocsiban” – árulta el az írónő, aki nem aggódik a Kozma utcai börtönben raboskodó színészért, szerinte Stohlnak nem fog bántódása esni, mindenkivel képes ugyanis megtalálni a közös hangot, és mindenkinek hiányozni fog, ha kiengedik öt hónap múlva. Akik ugyanis közelebbről megismerik, azok önkéntelenül is megszeretik.

A színész-műsorvezető teljes vallomását megtalálhatod Szalai Vivien: Stohl András őszintén című, október 17-én megjelenő könyvében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik