Szórakozás

Stohl rászorulóknak osztott ebédet

A színész-műsorvezető és ügyvédje közösen imádkoztak a szegényekkel és hajléktalanokkal Kecskeméten.

Stohl András hónapokkal ezelőtt kezdett a „Canossa-járásba”, ez volt drogellenes kampányának 17. állomása. Az első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélt színész a János vitézből olvasott fel pár éneket, majd együtt fohászkodott és ebédet osztott a rászorulóknak a kecskeméti ingyenkonyhán – írja a Bors.

Elszorul a torkom, hogy itt lehetek nálatok – mondta az összegyűlteknek Buci, aki tavalyi autóbalesetének egyik legfontosabb tanulságaként azzal biztatta hallgatóit, hogy „igenis van remény, és fel lehet állni”.

A színész emellett beszélt a családjáról, a pályakezdéséről és a balesetéről is, valamint ismét kiemelte: „Sem drogos, sem alkoholista nem vagyok!”. Búcsúzóul pedig négy-négy kilogramm csirkeaprólékot adott át az ebéd valamennyi résztvevőjének.

Stohl annak idején saját maga vállalta, hogy beszél a kábítószer és az alkohol veszélyeiről. Azt mondta, nyilvános vezeklése egyfajta öngyógyítás is, és reméli, hogy saját példája talán kellően tanulságos lesz. A műsorvezető másodfokú tárgyalása szeptemberben folytatódik.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik