Szórakozás

VV Zsófi: undorító, amit Anikó művelt

A Rosszkislányt és a Naivát ugyanaz a fiú csábította el.

Szerelmek, intrikák, hangos szakítások vagy éppen romantikus eljegyzés. Ez már tényleg a való világ, ahol elég egy óvatlan pillanat, és máris minden címlapra kerül. Itt van mindjárt Gigi és Müller Attila, akiket egyre többször látni együtt. Ők mégis azt mondják, hogy barátságnál nincs több közöttük, de azt bárki láthatja, hogy izzik körülöttük a levegő.

Anikóról pedig két héttel ezelőtt jelentek meg olyan fotók, amiken az RTL Klub fiatal sztárjával, Istenes Bencével váltott heves csókot. A dolog pikantéria az, hogy a NekedValó műsorvezetője, Zsófinak is csapta a szelet, még amikor Anikó a Villában „raboskodott”. Ezt a románcot azonban Bence tagadta. A Naiva sem állítja azt, hogy jártak volna, de valami mégis csak történt. Ez pedig egy barátság végét jelentette: „Nem a Bence oldaláról esett inkább rosszul, inkább az Anikó oldaláról tartottam egy kicsit undorító húzásnak. Ő azért tudta, azt a semmit is, ami volt és ennek ellenére megtette” – nyilatkozta a Fókusznak a csalódott Zsófi.

Gombi legendás szerelmi vallomása a kinti életben fölsőbb szinteken is folytatódott: miután kiszabadult a Villából, megkérte kedvese, Picúr kezét, aki örömmel igent mondott egykori villalakó szerelmének.

És a nagy bejelentés. Alig egy hónap magány után Szandikát újra eltalálta Ámor nyila. Azt mondja, ez most valóban szerelem. Ezért most óvatosabb, és egyelőre nem kívánja új választottját megmutatni a nyilvánosságnak.



Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik