Szórakozás

Beköltöztek a Villába Alekosz menyasszonyjelöltjei

Az Okostojás Szende, Rámenős, Romantikus és Különc lányok közül választhat.

Mint arról korábban beszámoltunk, május 10-én, kedden startol az RTL Klub legújabb valóságshow-ja, a Szerelem a legfölsőbb szinteken, melynek főszereplője a ValóVilág 4 győztese, Alekosz lesz. A görög csődörnek a nagy nyilvánosság előtt keresnek majd menyasszonyjelölteket, és ha minden jól sikerül, a produkció egy igazi eljegyzéssel is zárulhat.

Alekosz néhány perccel a Villából való kivonulása után tudta meg, mi vár rá a ValóVilág után. Boldogan igent mondott, így a 16 menyasszonyjelölt hátfőn este foghatta a bőröndjét és beköltözhetett a szerelmi fészekbe.

Alekosz Szende, Rámenős, Romantikus és Különc lányok közül választhat. A Rámenős nők között egy testvérpár is szerepel, de a jelöltek között akad elszánt öltöny- és Alekosz-imádó, romantikus hastáncos, Alekoszra hasonlító különc és szexi akcentussal beszélő langaléta, orosz szépség.

A naponta jelentkező műsorban Olivéren kívül korábbi villalakók is aktív szerepet vállalnak: Gigi és Anikó a késő esti kiadás, az AlekosznakValó műsorvezetői lesznek, de természetesen Szandika, Gombi és Éva sem maradhat majd ki, különböző feladatokat fognak majd levezényelni. Sőt: néhanapján még Alekosz anyja is feltűnhet fia közelében.

A forgatás helyszíne a ValóVilág Villája lesz, ahová 16 nő költözik be, Alekosz pedig egy luxuslakókocsiban tengetheti napjait, onnan hívja majd egyéni és csoportos randira a lányokat. A szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorból minden este láthatunk majd összefoglalót, ugyanúgy, mint a ValóVilágnál.

AJÁNLOTT LINKEK:

BEKÖLTÖZTEK ALEKOSZ MENYASSZONY-JELÖLTJEI (RTL Klub)
A Szerelem a legfölsőbb szinteken weboldala (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik