Szórakozás

Nővé operált férfi is jelentkezett Alekosz műsorába

Ha bejut, kifacsarja a görögöt, mint egy citromot – mondta a nemet változtatott jelölt.

Mint arról korábban beszámoltunk, május 10-én, kedden startol az RTL Klub legújabb valóságshow-ja, a Szerelem a legfölsőbb szinteken, melynek főszereplője a ValóVilág 4 győztese, Alekosz lesz. A görög csődörnek a nagy nyilvánosság előtt keresnek majd menyasszonyjelölteket, és ha minden jól sikerül, a produkció egy igazi eljegyzéssel is zárulhat.

A luxusbörtön félistenére több mint egy tucatnyi nő vár már kiéhezve. A párkereső műsorba négyszáz 19 és 60 év közötti nő jelentkezett, 160 hölgyet személyes beszélgetésen maga a jó barát, VV Olivér hallgatott meg. A jelöltek között akadt egy orosz lány, egy testvérpár, egy jósnő és egy férfiból nővé operált szociális munkás is – írja mai számában a Bors című napilap.

Olivér a napilapnak elárulta, rögtön tudta, amint meglátta a „harminc körüli, méretes asszonyságot”, hogy valami nem stimmel. A hosszú szőke hajú hölgyet rögtön leleplezte ádámcsutkája, valamint férfias baritonja. Igaz, nem árult zsákbamacskát, azonnal elmondta, hogy transznemű, tehát férfiból lett nő. Közölte, hogy nagyon bejön neki Alekosz, és ha bekerülne a műsorba, kifacsarná, mint egy citromot. A Villa egykori Vagánya végül udvariasan elutasította a jelentkezőt, hiszen mint mondta, nem férjet, hanem feleséget keresnek a valóságshow-hősnek.

A naponta jelentkező műsorban Olivéren kívül korábbi villalakók is aktív szerepet vállalnak: Gigi és Anikó a késő esti kiadás, az AlekosznakValó műsorvezetői lesznek, de természetesen Szandika, Gombi és Éva sem maradhat majd ki, különböző feladatokat fognak majd levezényelni. Sőt: néhanapján még Alekosz anyja is feltűnhet fia közelében.

A forgatás helyszíne a ValóVilág Villája lesz, ahová 16 nő költözik be, Alekosz pedig egy luxuslakókocsiban tengetheti napjait, onnan hívja majd egyéni és csoportos randira a lányokat. A szerelem a legfölsőbb szinteken című műsorból minden este láthatunk majd összefoglalót, ugyanúgy, mint a ValóVilágnál.


szólj hozzá: Alekosz kéjbarlangja

AJÁNLOTT LINK:

Nővé operált férfi pályázik Alekoszra (BorsOnline)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik