Szórakozás

VV Éva elveszíti a védettségét?

A Törtető elfelejtette felvenni a lila kendőt, ezzel pedig ismét szabályt szegett.

A Villa amazonja először akkor húzta ki a gyufát a valóságshow készítőinél, amikor a dzsungelhét alatt – tartva a vihartól – fogta magát és bevonult a szaunába, miközben társai – az előírtak szerint – a szabad ég alatt vészelték át az éjszakát. Évát másnap figyelmeztették a szerkesztők, hogy ha még egyszer megszegi a szabályokat, elveszik tőle a védettséget jelentő lila kendőt. Ezzel pedig a Törtető nagyon nehéz helyzetbe kerülne, hiszen Béci elsőszámú célpontjává válna a szerdai kihíváson. Éva akkor égre-földre fogadkozott, hogy soha többet nem fog ilyen előfordulni, biztos, ami biztos, inkább nem is csinál semmit, kedvenc ruhadarabjához ugyanis ragaszkodik.

Vasárnap este a dzsungelhetet egy záróbulival búcsúztatták a Villalakók, akik egy hétnyi éhezés után gyermeki örömmel fogadták a finomabbnál finomabb ételeket, a ruhákat és a meleg zuhanyt. Még a fiúk is fűszoknyába bújtak, a lányok kagylómelltartót kötöttek és indulhatott a buli. Éva azonban elfelejtette felvenni a védettséget jelentő lila kendőt, ezzel pedig másodjára is szabályt szegett. Béci figyelmeztette is a Törtetőt, hogy ne feledkezzen meg kötelességéről, de a lány csupán megvonta a vállát, mondván „most úgysincs itt Lilu”. (Hasonló helyzetbe került pár héttel ezelőtt a táncos fiú is, őt akkor azzal büntették, hogy egy hétig csak lila ruhadarabokat hordhatott).

(Éva és az ő lila kendője 03:00-tól)

Hogy az RTL beváltja-e korábbi fenyegetését, és valóban elveszi-e a Törtetőtől a számára mindent jelentő védettséget még a szerdai kihívás előtt, nem tudni. A hétfő esti összefoglalóban semmiféle erre utaló jelet nem láthattunk, de lehet, a csatorna az élő show-ra tartogatja a nagy bejelentést…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik