Szórakozás

VV Szandikát új barátja fogja eltartani

A Plasztik cica nem főz, nem takarít és dolgozni sem hajlandó.

Szandika alig hogy kiesett a valóságashow-ból, máris megtalálta a boldogságot. Választottja Gotti László, aki a szintén az egykori villalakó Gombi testőre. A szerelmesek között szemmel láthatóan tombolnak az érzések, egy másodpercre sem szívesen engedik el egymást. Bár még csak pár napja alkotnak egy párt, már össze is költöztek. A Plasztik cica pár órával azután, hogy először találkozott a férfival, már pakolta is a bőröndjét és sietett álmai hercegéhez.

A fiatalok egy 33 négyzetméteres, VIII. kerületi lakásban élnek, Laci állítása szerint Szandika az első nő, akivel megosztja az otthonát – írja a Bors című napilap. A lánynak már saját kulcsa is van a lakáshoz, és határozott elképzelése a közös jövőjüket illetően. A Plasztik cica ugyanis azt tervezi, hogy eltartott lesz, vagyis barátja fogja biztosítani az ő megélhetését is. Lászlónak egyébként nincs ellenére az ötlet és valószínűleg nem fog gondot okozni számára a feladat, ugyanis egy biztonsági cég tulajdonosa, K1 harcos, valamint a TabuTV médiamenedzsere is egyben.

Gotti a lapnak azt is elárulta, hogy Szandikával nagyon jó együtt élni, egész nap csak alszik, főzni nem tud, de nagyon finomakat rendel, takarítani pedig nem hajlandó, mert állítása szerint kedvese lakásában öntisztulás van. Ennek ellenére a férfi nem tart a hosszabb együttélés nehézségeitől, hiszen mint mondták, jól kiegészítik egymást.

AJÁNLOTT LINK:

ValóVilág: Szandika eltartatja magát új barátjával (BorsOnline)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik