Szórakozás

Michael Lohan szerint ő az áldozat, nem pedig az excsaja

Azaz nem elég, hogy egy ujjal sem nyúlt Kate Majorhoz, de éppen ő az, akit itt bántottak – és igen, előkerült az a bizonyos vágott seb is.

Lohan papa a kórházból egyenesen a kerületi sheriffirodába bent, és feljelentette exnőjét – persze mindezt csak azután, hogy a hölgy feljelentése miatt előbb ujjlenyomatot vettek tőle, és regisztrálták.

Lohan azt állítja, Kate Major egy dühöngő őrült, és erre bizonyítéka is van. Major előbb megpróbálta ellopni a cuccait (Major szerint minden a sajátja volt), aztán amikor vitába keveredtek, a nő rátámadt (Major szerint természetesen fordítva történt). Minderre pedig az a vágás a bizonyíték, amit Lohan véres kardként hordoz körbe Hollywoodon – csak emlékeztetőként, Major azt állította, a férfi saját magát vágta meg egy borotvapengével, és azzal fenyegetőzött, ha a nő jelenti az esetet, azt mondja majd, hogy ő próbálta meg megölni. És amint a mellékelt ábra mutatja, pontosan ez történik. Még jó, hogy itt mindenki állja a szavát.

Michael Lohan az egész ügyet azzal magyarázza, hogy excsaja ismét iszik, mint a kefekötő – amikor pedig iszik, dühöngő őrült lesz belőle, akit nem lehet megfékezni. A férfi azt is hozzátette, az exével történt incidens csak egy újabb példa arra, ahogyan az emberek megpróbálnak hasznot húzni a Lohan névből (utalva ezzel arra, hogy lányát, Lindsay Lohant is csak be akarják feketíteni a nyaklánclopási üggyel).

„Ne ítéljenek rögtön, ha meghalják a Lohan nevet! Nem fair, hogy a családunk a mindenkori gonosz megtestesítője lett a médiában, ráadásul mindezt anélkül csinálják, hogy utánanéztek volna, vagy nyomoztak volna a vádakkal kapcsolatban. Hálát adok az égnek, hogy most bebizonyíthatom az igazamat” – nyilatkozta Lohan a RadarOnline-nak.

AJÁNLOTT LINKEK:

Michael Lohan szerint Kate Major megőrült – angolul (The Hollywood Gossip)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik