Szórakozás

Sosem hallott titkaikról vallottak a Villalakók

Győzike Lacitól akart kiképzést venni, Gigi három évig gyűrűs menyasszony volt, Éva pedig nagyokat motorozott Talmácsival.

Rendhagyó volt az RTL Klub Reggeli című műsora pénteken: élőben kapcsolták a ValóVilág Villát, ahonnan Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani köszöntötte a Class FM hallgatóit. A páratlan összefogás apropója az volt, hogy hozzájáruljanak a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány kampányához. A Morning Show négy órája alatt összesen 10 millió forinttal nőtt az eddig összegyűlt adomány.

KÉPREGÉNY

A reggeli műsorból a komoly téma ellenére sem hiányozhattak a megszokott poénkodások, amelyekre a villalakók bőven szolgáltattak alapot. De soha nem hallott titkok is kiderültek a luxusbörtön lakóiról, amelyekről még saját családtagjaik sem igen tudtak.

Elsőként Laci vallott a villalakók közül. A luxusbörtön erőemberét két évvel ezelőtt Győzike kereste meg azzal a céllal, hogy kiképzést vegyen tőle, mert ő is testőr szeretett volna lenni. A roma show-man végül csak a részletek megbeszéléséig jutott, az edzésekre már nem került sor. Lacinak feltehetően sikerült elvennie a kedvét az amúgy sem túl sportos Győzikének a harcművészetektől.

Éva Talmácsi Gáborral való kapcsolatáról árult el részleteket. A Törtető és a motoros egy rendezvényen ismerkedett meg egymással, ahol telefonszámot cseréltek, majd egy hónap múlva az első randevúra is sor került. A villalakó szerint a tiszavirág-életű románcnak közös megegyezéssel vetettek véget, Talmácsinak a versenyek miatt alig maradt szabadideje, ráadásul szerelem sem alakult ki közöttük, így három hét után jobbnak látták, ha inkább külön utakon folytatják.

A sort végül Gigi zárta, aki olyan titkot árult el magáról, amiről még a testvére, Béci, sőt az édesanyja sem tudott. A táncos lány ugyanis gyűrűs menyasszony volt. Gigi kezét volt kedvese a tizennyolcadik születésnapján kérte meg egy meghitt vacsora keretében, a szerelmes lány pedig kis hezitálás után igent mondott. A fiatalok ezt követően még három évig alkottak egy párt, és ez alatt az idő alatt végig titkolták eljegyzésüket.

Jerzy legnagyobb titkára már sajnos nem maradt idő, de hogy a Szépfiú és a nézők se maradjanak ki a „jóból”, a ValóVilág honlapjára feltöltötték azt a videót, amelyen a chippendale fiú egy gyerekkori „balesetéről” mesél Lacinak.

AJÁNLOTT LINK:

10 milliót hozott a ValóVilág reggeli show-ja (Hír24)
Jerzy legnagyobb titka (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik