Szórakozás

Klip készült az Alekosz-himnuszból

Nem volt elég a dallam, a rajongók kiharcolták a videoklipet is. A Fókusz ott járt a forgatáson, amely igazi görög fiesztába torkollt. A Villa csődörét egy bábu helyettesítette.

Pöttöm Pannit és producerét, Sunnyt megihlették a Villa Okostojásának felejthetetlen aranyköpései. A dal még szilveszterkor született, majd később felkérték az elsőként kiesett valóságshow-hőst, Leonidászt, hogy kísérje őket buzukin. Az újdonsült triónak pedig akkora sikere lett, hogy több ezren hallgatták meg a zenét a neten. De a rajongók nem elégedtek meg ennyivel, klipet is követeltek hozzá.

Panni, Sunny és Leonidász eleget tett a kérésnek, és egy igazi mediterrán fieszta keretében megszületett a ValóVilág történetének első himnusza, melynek videoklipjéből természetesen nem hiányozhatott a görög félisten édesanyja és testvére sem. Vája, Alekosz anyukája az asztalon tiniket megszégyenítve ropta a görög muzsikára, ezzel is bizonyítva, hogy ő bizony ízig-vérig görög.

A buzukizó Leonidászon kívül egy másik egykori villalakó, Ildikó is tiszteletét tette a forgatáson. És bár a Törtetőnek nem volt felhőtlen a viszonya Alekosszal, most teljes erőbedobással táncolta a szirtakit.

Pöttöm Panniék azt tervezik, hogy ha Alekosz kijön a luxusbörtönből, a bábuval készült jelenteket újra felveszik.

AJÁNLOTT LINKEK:

Alekoszról klipet forgatnak (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik