Szórakozás

VV Olivér sok jóra nem számíthat

Mivel büntetik majd súlyos kihágásáért a Villa Rosszfiúját?

Mivel bünteti Olivért súlyos szabályszegéséért a ValóVilág 4 stábja? Ez az egyik legnagyobb kérdés, ami most a játékosokat és a nézőket a legjobban foglalkoztatja. Ahogy arról korábban beszámoltunk, a valóságshow Rosszfiújának azért kell bűnhődnie, amiért a kihívás előtt megnevezte párbajellenfelét, Bécit.

Olivér teljesen összetört, majd vad dühöngésbe kezdett az udvaron, miután Sebestyén Balázs szerdán közölte vele a rossz hírt. Barátja, Alekosz, azt a tanácsot adta neki: készüljön fel a legrosszabbra, mert így biztosan nem fogja meglepetés érni.

A Villa Rosszfiúját a lehetséges büntetések közül bizonyára az viselné meg leginkább, ha a párbajon nem láthatná szerelmét, Enikőt. Persze kérdés az is, hogy a lány büszkeségét mennyire sértette Olivér forró flörtje Anikóval, és megjelenne-e egyáltalán a szombati élő felvételen?

VV Éva párbajon elkövetett kihágását – amikor is odament szeretteihez – így szankcionálták. Ráadásul a Törtető elárulta, hogy az egyik kihívás előtt majdnem kikotyogta választott ellenfele nevét, amiért ki is zárták volna a játékból.

Olivér tehát sok jóra nem számíthat a következő napokban. Kiborulása után azt is számba vette, kinek hiányozna igazán a Villából, ha nem térhetne vissza a párbaj után, de egyedül csak Alekoszról gondolta ezt.

AJÁNLOTT LINK:

Olivér: Alekosz, itt csak neked hiányoznék (RTL Klub)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik