Szórakozás

Tarolt az RTL Klub a Story Gálán

Nemcsak az Év televíziós produkciójának járó díját vihette haza a csatorna, hanem az Év leg-legje díjat is besöpörhette az RTL Klub. Így Ördög Nóra és Lilu - akik átvették a díjakat - még a Csillag Születik előtt együtt léphettek színpadra.

Immár 13. alkalommal rendezték meg a Story Ötcsillag Díjátadó Gálát. A rangos eseményt a Corinthia Hotel Royalban rendezték meg. Mint minden évben, idén is az olvasók által beküldött szavatok alapján osztották ki a közönség díjakat, valamint átadásra kerültek az úgynevezett Érték-díjak is, melyeket viszont már egy szakmai zsűri ítél oda az arra érdemeseknek. Magát a díjátadó ünnepséget Ómolnár Miklós nyitotta meg. A Story Magazin főszerkesztőjének a díjak kiosztásában segítségére volt Szulák Andrea, aki egyben az est háziasszonya volt.
A kategóriák ismertetése után egymást követték a díjazottak a színpadon. Így színre lépett a meghatottságtól szavakat nem találó Trokán Anna, s mályvaszínű ruhájában Várkonyi Andrea. A TV2 emblematikus figurája, aki évek óta a Híradó műsorvezetője, elárulta, hogy még a jelölésen is meglepődött, nemhogy azon, ő viheti haza az Év Műsorvezetőnője címet. A meghatottság látszott Bochkor Gáboron is, aki a közönség soraiban helyet foglalva büszkén tekintett gyermeke édesanyjára. Az est igazi nyertese azonban az RTL Klub volt, hiszen a csatorna két díjat is besöpörhetett. Míg Lilu, a ValóVilág műsorvezetője az Év leg-legje díjat vette át a csatorna képviseletében, addig Ördög Nóra az X-Faktor műsorvezetőjeként az Év televíziós produkciójának járó elismerést vehette át, mely ezúttal a tehetségkutató műsornak járt. A díjátadó profin, gördülékenyen zajlott, csupán Tóth Gabi ultramini ruhája – mely sokmindent láttatni engedett -, valamint a “rockos”, élet telteli színpadra lépése volt az, mely egy kis színt vitt az estébe. A közel egy órás ceremónia után kezdetét vette a buli.

Azaz, kezdetét vette volna, ám az este lassan indult be. Bár egy-egy jelenségnek számító celeb – mint Medveczky Ilona a sellőruhájában, vagy Kiszel Tünde koszorúslányokat idéző outfitjében – megfűszerezte az estét, ám a klikkek így is szétrobbanthatatlanok voltak. A Jóban Rosszban és a TV2 munkatársai leginkább csak együtt mulatoztak, ahogy a Barátok közt stábját is egy kupacban lehetett látni. Az X-Faktorosok közül azonban többen is szívesen pózoltak szólóban és párban egyaránt. Tarány Tamás újdonsült barátnőjével érkezett, s szívesen nyilatkozott a nagyérdeműnek. Keresztes Ildikó egykori mentoráltja, Demes Tomi társaságát élvezte, míg Kováts Vera ezúttal Baricz Gergő nélkül mulatozott. Míg az első széria X-Faktorosai közül Takács Nikolas egész este a Nyári-lányokkal bulizott. Azonban a ValóVilág szereplői sem maradtak távol az eseménytől. Így VV Eszter és Anett is tiszteletét tette a bulin, melyről csendesen távoztak. Az est csúcspontja Gönczi Gábor és formációja, a Smile koncertje volt, melyet Keresztes Ildikó előadása követt. A buli ezzel zárta sorait, s a celebtömeg nagy része éjfél körül hazaszivárgott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik