Szórakozás

VV Szandika apja kihozza lányát, ha kell

A férfi szerint a valóságshow nem ér annyit, hogy a lány később állandó felügyeletre szoruljon.

Szandika édesapja nagyon megijedt, amikor meglátta a televízióban a Plasztikcica őrjöngését, ahogy teljesen megfeledkezve önmagáról üvölt, zokog, rugdosódik, és fel-alá szaladgál az udvaron önkívületi állapotban. A férfi az Új Ásznak elárulta, sosem látta még ilyennek a lányát, szerinte a folytonos belső feszültségek és a különböző megfélemlítéses eszközök vezethettek odáig, hogy a lelke nem bírta tovább és kiborult.

Az édesapa azt mondja, egy újabb összeomlás esetén azonnal kihozná Szandikát a luxusbörtönből, mert nem ér annyit a játék, hogy lánya idegösszeomlást kapjon, és pszichológus segítségére szoruljon. A férfit most egyedül az vigasztalja, hogy a kebelcsoda minden mozdulatát szakemberek lesik a Villában, és hogy jó barátai, Éva, Olivér és Alekosz is mellette vannak.

Szandika már korábban is elmondta, ha tovább folytatódik a két csapatra oszlott társaság harca, akkor ő befejezi, és Ginához valamint Zsuzsihoz hasonlóan elhagyja a luxusbörtönt. Kiborulása után azonban úgy döntött, egyelőre még bennmarad a Villában és folytatja a játékot.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik