Szórakozás

VV Laci 10 millióért ragadott fegyvert

A ValóVilág kommandósa majdnem meghalt pár évvel ezelőtt, amikor egy dél-afrikai munkáján mintegy harminc fegyveres támadt rájuk.

A Villa erőemberének és csapatának 2004-ben Dél-Afrikában egy átvert és megfenyegetett magyar befektetőt kellett kimenekíteniük, de kis híján mind a négyen életveszélybe kerültek, hiszen miután a társaság megérkezett a szállodába és bejelentkezett, a recepciós rögtön értesítette a helyi maffiát.

Az idegen és veszélyes terepen hamarosan mintegy harmincan üldözték őket. Végül egy itthoni kapcsolat útján egy orosz fegyveres brigád sietett a segítségükre, így némi lövöldözés árán mindenki megmenekült, és az ügyfelet is kimentették, igaz, öt napig bujkáltak, mielőtt haza tudtak repülni – írja az Új Ász.

Laci a napilapnak elárulta, sehonnan nem kaptak segítséget, még a magyar külügytől sem. A megmentett férfi azóta sem fizette ki a számlát, amit a testőr legalább tízmillió forintra taksál. A biztonsági szakember ugyanis magas tarifával dolgozik, állítása szerint a külföldi munkák esetében legalább 666-800 ezer forintos fizetés a jellemző, míg itthon egy óra személyi védelem nála 3 ezer forinttól indul.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik