Szórakozás

Michael Douglas: még hosszú út vár rám

Az Oscar-díjas színész változatlanul nagyon bizakodó a betegségével kapcsolatban, de most már azt is elismeri, hogy bár jól halad a gyógyulással, még nincs túl a nehezén.

Michael Douglas, a Tőszdecápák legendás sztárja októberben sokkolta rajongóit, amikor egy újságban olyan képek jelentek meg róla, amelyeken rémesen sápadt és szinte csontsovány volt. Szerencsére csupán néhány héttel később már sokkal jobb színben fotózták le családja társaságában a Disney World előtt.

A színész és felesége, Catherine Zeta-Jones, valamint két gyermekük, a tíz éves Dylan, és a hét éves Carys, együtt töltik szinte az összes idejüket. Az utazás a népszerű Disney-világba is egy különleges terápiás módszer volt. „Boldogak lehetünk, hogy így alakulnak a dolgok. Dylan és Carys végig fantasztikusan viselkedett. Catherine és én meg akartuk köszönni nekik ezt, és ez volt a legjobb módja” – mondta Douglas a People magazinnak.

A színész azonban azt is leszögezte, hogy bár jól halad a gyógyulással, még nehéz hónapok elé néz: „Minden nappal erősebbnek érzem magam. De ez egy nagyon hosszú út.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik