Szórakozás

Rákóczi Feri ütötte ki a nyeregből Vágó Istvánt

A rádiós lesz A 40 milliós játszma műsorvezetője.

Mint arról korábban beszámoltunk, vadonatúj kvízműsorral jelentkezik november 29-től a TV2. A 40 milliós játszma hétköznap esténként élőben kerül képernyőre. A vetélkedő sorsfordító pillanatokat, feszültséget, drámát és mesés nyereményt ígér. A játékos párok 40 millió forintot kapnak készpénzben, kizárólag a tudásukon múlik, mennyivel távoznak a stúdióból. Egész életüket megváltoztathatják, ha képesek megtartani az összeget, ám ha rosszul válaszolnak, pillanatok alatt milliókat veszíthetnek.

A csatorna egyébként ezzel a műsorral kívánja felvenni a versenyt a nézők kegyeiért az RTL Klubon induló Való Világgal szemben. A műsorvezető személyéről is döntöttek már, Rákóczi Feri, a Class FM rádiósa lesz a vetélkedő házi gazdája – értesült a Nők Lapja Café.

Feri – aki az Ezek megőrültek című műsorban már bizonyította rátermettségét – azt szeretné, ha olyan műsorvezető válna belőle, aki miatt játékosai akkor is boldogan távoznának majd a stúdióból, ha épen nem nyertek semmit.

Nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Vágó István lesz a kvízműsor házi gazdája. Pár nappal ezelőtt azonban a csatorna úgy döntött, szerződést bont a műsorvezetőt képviselő produkciós irodával. A döntést a TV2 jövőbeni műsorpolitikájával indokolta, valamint azzal, hogy szerintük A 40 milliós játszma egy más stílusú és dinamikájú műsorvezetőt kíván.

AJÁNLOTT LINKEK:

Rákóczi Feri lesz a TV2 vetélkedőjének házigazdája

(Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik