Szórakozás

Hangjukkal hódítanának a dalos polgármesterjelöltek

Schmuck Andor, Janicsák István és Szarka László "Bikicsunáj” énekével nyűgözné le a választókat.

Schmuck Andor, aki a napokban lett negyvenéves, nemrég saját videoklippel hívta fel magára a figyelmet. Hogy a szerzeménynek köszönhetően, vagy sem, nem tudni, de a politikus 20 ezer ajánlószelvényt már összegyűjtött.

“Azt mondtam, hogy főpolgármesterség vagy semmi. Természetesen nem sütött meg a nap, tudom, hogy ezt a versenyt nem lehet megnyerni, de azt gondolom, hogy arra van esély, hogy ezt a programot valamilyen szinten átvegyék és használják, ez a lényeg ” – mondta a STOPnak Schmuck Andor.

A politikus olyan hírességek támogatottságát élvezi, mint Korda György, Bangó Margit, vagy Juszt László. Mint mondja, nem magányos hősként lovagol a főváros utcáin.

Janicsák István Zuglóban indul, és célja, hogy komoly politikus váljon belőle. De emellett nem feledkezne el a veresegyházi asszonykórusról sem.

“Azt gondolom, hogy az elmúlt 25 év alatt nemcsak bohóckodtam, ezért nem bulvár, hanem komoly polgármester szeretnék lenni. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy bejelentsem, hivatalosan is polgármesterjelölt lettem, ugyanis sikerült összegyűjteni a cédulákat, amiket le is adtunk” – mondta a politikusi babérokra törő Janicsák.

Bikicsunájnak azonban nem ilyen egyszerű a helyzete. A Megasztárból ismertté vált biztonsági őr Ököritófülpösön indult, ám a dalos polgármesterjelöltnek még nem gyűltek össze a cédulái: a 45-ből 20-22 darab még hiányzik.

„Nem volt kampányom, nem terjesztettem szórólapokat, úgy gondolom, hogy a tévé elég volt, így az emberek tudták, hogy indulok” – mondta Szarka László.

Ajánlott linkek:

“Főpolgármester leszek vagy semmi” – Fridi előtt Schmuck is megbukott

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik