Pályán kívül

A női focista szobra Ronaldóénál is borzasztóbb lett

Felrobbantotta tavaly tavasszal az internetet Cristiano Ronaldo szobra, amelyet a focistáról elnevezett madeirai reptéren állítottak ki, és amely meglehetősen torzra sikerült.

Nagyon ronda szobrot kapott hazájában Cristiano Ronaldo
Róla nevezték el Madeira repülőterét.

Emanuel Santos azóta készített egy sokkal jobban sikerült szobrot  is az ötszörös aranylabdásról, de a világ már csak úgy működik, hogy ez a hír sokkal kisebb publicitást kapott.

Nem volt könnyű, de sikerült az első Ronaldo-szobrot alulmúlni,

amikor az amerikai labdarúgás egyik legnagyobb alakját, Brandi Chastaint beiktatták a Hírességek Csarnokába.

Chastain 1988 és 2004 között játszott az amerikai női válogatottban, amellyel két világbajnokságot és két olimpiát is megnyert, 1999-ben az ő büntetőjével nyerte meg a Kína elleni vb-döntőt az USA, és elhíresült a mozdulat, ahogy Chastain örömében lekapta a mezét.

A mostani beiktatás alkalmával Chastainről egy emlékplakett készült, amelyen az arcképe látható, de ez egyáltalán nem hasonlít rá.

Mindent elmond a műről, hogy egy amerikai oldalon szavazni lehet arra, hogy kire hasonlít az arckép, és olyan opciók vannak, mint a korábbi elnök, Jimmy Carter, a New England Patriots NFL-csapatának edzője, Bill Belichick vagy a színész Gary Busey – akik mind férfiak.

Chastain megpróbált diplomatikusan fogalmazni, és azt mondta,

szép lett a mű, bár azt is hozzátette, nem túl hízelgő.

Kevin O’Brien, a Hírességek Csarnokának elnöke azóta kijelentette, hogy az arcképből új készül majd, mert nem elégedettek az eredménnyel.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik