Foci

Belezúgott az internet a csinos lengyel bírónőbe

A futballbíróké nem túl hálás szakma, hiszen a média és a szurkolók is rendre kipécézik őket egy-egy hibás döntés miatt. A lengyel játékvezetőt, Karolina Bojart most egész más okból kapta fel az internet népe, és elég megnézni a róla készült képeket, hogy megértsük, honnan a hirtelen jött népszerűség.

A 20 éves Bojar kisasszony hazájában már tavaly is témát adott a sajtónak, a lengyel futball leggyönyörűbb szereplőjének nevezték, és azt írták róla, hogy miatta még a legunalmasabb meccseket is érdemes megnézni.

Az internet egy hétvégi Twitter-bejegyzés miatt kapta fel Bojart, akit egy krakkói meccs közben fotóztak le, ő pedig hozzá is szólt az ominózushoz tweethez.

A bíráskodás egyébként amolyan családi örökség nála, hiszen nagyapja is fújta a sípot, ő pedig korábban atletizált. A futball mellett jogot hallgató Karolina azt nyilatkozta, a játékosok általában próbálgatják a határaikat, ha ő vezeti a meccset, mert azt gondolják, egy női játékvezető biztosan kevésbé szigorú.

⚽️❤️ #football #referee #lineswoman #match #sportygirl fot. @bziolkowski 📸

Karolina Bojar (@bojarmeow) által megosztott bejegyzés, 2017. Szept 6., 03:19 PDT

„Hiszem, hogy a futballpályán nem számít, hogy egy bírónak milyen a neme. Tudom, hogy még tanulnom és fejlődnöm kell, de nem ijedek meg a kihívásoktól, szeretem az adrenalint” – mondta Bojar, aki egyelőre alacsonyabb osztályú meccseken közreműködik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik