Pályán kívül

Feleségével és diákjával hármasban szexelt a tanár

magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)
magyar futball akadémia (magyar futball akadémia)

Egyre durvább részletek derülnek ki az egyik fővárosi gimnázium igazgató-helyetteséről, aki a Magyar Futballakadémián is óraadó tanárként dolgozott. A 41 éves pedagógust szexuális kényszerítéssel és kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

A blikk.hu beszámolójából kiderül, hogy szerdai tárgyalási napon a következőket vallotta a tanár felesége:

  • kétszer is előfordult, hogy hármasban szexeltek férje tanítványával.
  • A szóban forgó fiú ekkor már betöltötte a felnőttkort és arról nem tud, hogy kiskorúként is volt-e vele a férje.

A megvádolt tanár kolléganője, aki rájött a tanár mocskos dolgaira és rávette az érintett labdarúgó palántákat, hogy feljelentést tegyenek azt vallotta,

  • korábban is feltűnt neki, hogy kifejezetten jóban van az igazgató-helyettes a diákkal, de semmi rosszra nem gondolt eleinte.
  • Két évnek kellett eltelnie, amíg egyértelművé vált számára, hogy a focista fiúknak szexuális tartalmú üzeneteket küld, majd találkozott azokkal a srácokkal, akikkel aktus is volt.
  • Tudomása szerint az egyik tizenhat éves fiúnak a vádlott neje vette el a szüzességét, mert így akarták elérni, hogy teherbe essen.

Kiderült, az egyik fiúval szerződést kötött a vádlott, hogy heti egyszer találkoznak és cserébe fotókat készít róla a 41 éves tanár, amelyeket egy melegekkel foglalkozó külföldi cégnek küldött tovább. Az érintett fiú azt vallotta, a tanár megfenyegette, ha szakít vele, a képeket megmutatja a barátainak és hozzátartozóinak. A szerződést megtalálták a tanár gimnáziumi számítógépén.

A Budapest Honvéd közleménye:

Kötelességünknek megfelelően feljelentést tettünk a rendőrségen. Természetesen továbbra is mindent megteszünk tanulóink védelmében és figyelemmel kísérjük az eset kimenetelét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik