Pályán kívül

Ittas sofőr okozta a 17 éves újpesti focista halálát

Hétfőn hajnalban tragikus hirtelenséggel elhunyt az Újpest U17-es csapatának 17 éves játékosa, Molnár Emánuel Erik. A Blikk szerdai számában azt írja, ittas vezető okozta a fiatal labdarúgó halálát. Molnár egy autó hátsó ülésén utazott, amely nagy sebességgel egy patak korlátjának csapódott Veresegyháznál.

Az autót egy 25 éves ittas férfi vezette. A sofőrnek nem lett baja, még két további utas könnyebb sérüléseket szenvedett.

„Még mindig felfoghatatlan, hogy már nincs itt velem a kicsikém. Pedig érte küzdöttem és győztem le a halált. Miatta gyógyultam meg a rákból, most meghalt a fiam. Korábban vastagbélrákom volt, három műtéten és nyolc kemoterápiás kezelésen estem át. A nehéz pillanatokban mindig ő adott erőt, miatta akartam élni. A fiam volt a mindenem, Isten ajándéka, bearanyozta a napjaimat. Arról álmodtam, hogy egyszer majd unokákkal ajándékoz meg, és nagy családunk lesz, de ő már nincs többé, s rettenetesen hiányzik” – mondta a Blikknek az édesanya, Orsolya, aki egyedül nevelte fiát.

Molnár Emánuel Erik, aki 2016-ban érkezett a Puskás Akadémiától, ebben a szezonban 26 mérkőzésen játszott a lila-fehéreknél, ezeken nyolc gólt szerzett. Kedden gyertyagyújtással emlékeztek rá a Bánka Kristóf Sportközpontban.

Fotó: ute.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik