Pályán kívül

Az önkritikus hátvéden mosolyog egész Anglia

Nagy sztori most a szigetországban, hogy egy Liverpool-szurkoló kisfiú – Alfie – jótékony célra ajánlotta fel összekuporgatott zsebpénzét. A nemes cselekedetre természetesen a klubnál is felfigyeltek, Andy Robertson, a csapat 23 éves balhátvédje pedig levelet írt a srácnak.

A levelet most nyilvánosságra is hozták az Instagramon, és most mindenki Robertson egyszerre kedves, de önironikus stílusán mosolyog.

A fiatal balbekk először megköszönte a kisfiúnak a felajánlást, hiszen, ahogy mondja, tudja, mennyit ér az ő korában a zsebpénz – rengeteg mindent vehetett volna abból az összegből. Robertson kifejti, mekkora tett is volt egy kisfiútól, hogy gondol a kevésbé szerencsés sorstársaira, ezzel pedig példát állított mindenki számára. A díjazás ezért nem maradhat el. Itt kezdődik az írás vicces része.

Itt van nálam Roberto Firmino egyik idén használt meze, és megkértem rá, hogy írja alá neked. Legyünk őszinték egymással, Alfie. Senki nem akarja egy balhátvéd mezét, ezért is adom neked Bobbyét. Remélem, nem bánod

– írta kellő öniróniával a 20-szoros skót válogatott játékos.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik