Pályán kívül

Vigyorogva videóztak vesztes meccs után a focisták

Rendkívül dühösek a Bordeaux focicsapatának szurkolói. Minden okuk megvan rá, hiszen egymás után hét mérkőzésen láthatták, ahogyan övéik vereséget szenvednek, legutóbb a Caen ellen kaptak ki 2-0-ra. Ha ez még önmagában nem lenne elég, három játékos, Jonathan Cafu, Otavio és Malcom a meccs után közzétett egy videót, amint mulatnak.

A felvételen mindhárom labdarúgó fülig érő szájjal vigad Bordeaux utcáin a barátaikkal. A rajongók majd felrobbantak, számtalan üzenetet küldtek a videó alatti kommentszekcióba, amiért nem elég érettek, nem felelősségteljesek és egyébként is tiszteletlenek a játékosok. Az eset nem kerülte el persze a klub figyelmét sem.

Klubunk mélységes felháborodással vette tudomásul, hogy a csapat három játékosa, Cafu, Malcom és Otavio kedden közzétett egy videót a közösségi médiában. A felelősség, érettség és tisztelet hiánya a klubbal és szurkolókkal szemben elfogadhatatlan, ezért mindhármukat azonnal behívtuk a Bordeaux fegyelmi tárgyalására

– áll a klub közleményében.

A három brazil közül Malcom számára lehet legkellemetlenebb az ügy, mivel beszámolók szerint az Arsenal és a Liverpool is szeretné szerződtetni, de egy ilyen eset után elképzelhető, hogy elállnak az üzlettől.

A legutóbbi tizenhat mérkőzésből csupán kettőt nyert meg a Bordeaux, miközben kiesett a Ligakupa és a Francia Kupa küzdelmeiből is. A hírek szerint Jocelyn Gourvennec nem is sokáig marad a csapat élén, de nem is lenne meglepő: mindössze négy pontra áll a kieső helyektől a csapat a francia élvonal 13. pozíciójában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik