Foci
Nantes' Brazilian defender Diego Carlos (2nd L) receives a red card from French referee Tony Chapron during the French L1 football match between Nantes and Paris Saint-Germain (Paris-SG) at La Beaujoire stadium in Nantes, western France, on January 14, 2018. / AFP PHOTO / LOIC VENANCE

Ártatlannak vallja magát a rugdosódó bíró

Aranyossy Áron
Aranyossy Áron

újságíró. 2018. 01. 15. 14:37

Korábban a témában:

Hétfő délelőtt összeült a Francia Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága és volt bőven dolga. Vasárnap este ugyanis a Nantes-PSG bajnokin főszerepbe került Tony Chapron játékvezető: előbb a hazaiak játékosával, Diego Carlosszal ütközött, majd belerúgott a hátvédbe, ezután pedig még ki is állította.

Ezek után – nem meglepő módon – elvették Chaprontól az Angers SCO-ESTAC Troyes találkozót és ideiglenesen, a következő bírálatig nem vezethet mérkőzést. Megdöbbentő módon annak ellenére, hogy teljesen egyértelműen látszik, a bíró szándékosan törleszteni akart, mindent tagad és még fellebezni is fog a döntés ellen.

Mr. Tony Chapron a felvételeket visszanézve elismerte, hogy esése a véletlennek tudható be, és jelezte a játékvezetők illetékes testületének, hogy állítását kész benyújtani a fegyelmi bizottságnak

írja a szövetség.

Az egészben egyébként az a slusszpoén, hogy Tony Chapron már kacérkodik a visszavonulás gondolatával, ezt a néhány mérkőzést már nyugodtan elengedhetné, ha akarná…

Frissítünk!

Egy bocsánatkérést azért mégis bedobott Chapron: “Nem volt helyénvaló ez az ügyetlen mozdulat. Elnézést kérek Diego Carlostól

Fotó: AFP / LOIC VENANCE

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.