Pályán kívül

Hosszú Katinka LeBron Jamesnek üzent

A koppenhágai rövid pályás úszó-Eb-n parádézó Hosszú Katinka a Facebook-oldalán szentelt néhány sort példaképének, a háromszoros NBA-bajnok LeBron Jamesnek. Hosszúról évek óta tudott, hogy óriási rajongója a kosárlabdázónak, most lépett egy szintet, és az ünnepek előtt csomagot küldött a szupersztárnak.

Creating something is a fantastic feeling, maybe even sweeter than winning. The outcome combines all your experience and…

Közzétette: Katinka Hosszu – 2017. december 15.

Alkotni valamit csodálatos érzés, talán a győzelemnél is édesebb. A végeredményben benne van minden tapasztalatod és a képzelőerőd. Amit te álmodsz meg, abban te születsz újjá. Ezért fontos számomra, hogy továbbadjam azoknak, akik inspirálnak engem. Köszönöm, LeBron James, hogy szüntelenül motiválsz

– írta a háromszoros olimpiai bajnok Hosszú a posztjában. Az ajándékcsomagban viszont angolul személyesebb üzenetet fogalmazott meg.

Kedves LeBron!Nem is tudod, hogy milyen mértékben járultál hozzá ahhoz, hogy elérjem a célom. Úton Rio, a negyedik olimpiám és a célom, az első olimpiai érmem felé, a te iránymutatásod követtem, ha valahol elakadtam.

„Vajon mit tenne most LeBron?” Sokszor kérdeztem ilyen helyzetekben ezt magamtól, mert a hozzáállásod, a kitartásod és a professzionalizmusod példaértékű a számomra.

A filozófiád segített ahhoz, hogy három aranyérmet és egy ezüst érmet nyerjek Rióban. Nem tudom szavakba önteni, mennyire hálás vagyok neked. Kérlek, hadd fejezzem ki hálámat ezzel a személyre szóló ajándékkal.

Köszönöm szépen,

Hosszú Katinka.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik