Pályán kívül

Tiger Woods bűnösnek vallotta magát

Az egykori szupersztár golfozót még május végén állították elő, miután eszméletlen állapotban találtak rá az autójában Floridában. Szerencsére nem nagy sebességnél dőlt ki, hanem az út mellett találtak rá. Az biztos, hogy a vezetőoldali oldalon ütközött valamivel, nem derült ki, mi történt pontosan. Most Tiger Woods bevallotta, valóban bűnös abban, hogy veszélyeztette az embereket azzal, hogy olyan állapotban vezetett.

Woods anno azzal védekezett, hogy legálisan felírt gyógyszereket vett be, ezért nem tudott ébren maradni. 

Nem fogom börtönbe küldeni, de ha bármilyen módon megszegi a próbaidőt, 90 napos elzárásra és 500 dolláros (kb. 130 ezer forintos) büntetésre számíthat

– mondta a bírónő a korábbi sportolónak. A dollármilliárdos Woodsot nyilván nem a pénzbüntetés izgatja leginkább.

A tárgyalás után Woods nem adott interjút senkinek, de még egy közleményt sem adott ki az ott elhangzottakról. Annyit tudni, hogy beutalták az elvonóra, járnia kell elterelésre, és meg kell fizetnie a 250 dolláros (kb. 65 forintos) bírósági költséget.

Tiger Woods 79 úgynevezett PGA-tornát és 14 majort nyert, amivel mindkét kategóriában a második a történelmi rangsorban. És habár már jó pár éve nem versenyez magas szinten (sem), a Forbes szerint idén is 37 millió dollárt (kb. 9,6 milliárd forintot) tehet zsebre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik