Pályán kívül

Ezeket a drogokat találták Tiger Woods szervezetében letartóztatásakor

Májusi letartóztatását végül nem ússza meg Tiger Woods. Woodsot akkor a Floridában található Jupiter városában őrizetbe vették, miután ittasan – és most már kiderült, kábítószer hatása alatt – vezetett. A golflegenda a kormányára dőlve aludt autójába, egy járőr vette észre, és vitte be az őrsre.

Világhír, szexbotrány, hajnali részegség
Végleg megrekedni látszik Tiger Woods szédületesen induló karrierje. Az egykori világelső golfozó élete másfél évtizednyi ragyogás után ijesztő fordulatot vett, és 41 éves korára már csak árnyéka önmagának. Merre találhatja meg a kiutat az egykori világklasszis?

A BBC információ szerint a toxikológiai jelentésből kiderült, Tiger Woods vizeletében öt különböző tudatmódosítót találtak – ergo nagyon súlyos befolyás alatt állt, és úgy ült autóba.

  • Vicodin
  • Dilaudid
  • Xanax
  • Ambien
  • és Delta-9 carboxy THC

Ezek a drogok nyugtatók, fájdalomcsillapítók és altatók, a THC pedig a marijuana alkotóeleme. Tiger Woods állítólag a hátfájdalmai és az alvászavarai miatt kapta orvosaitól a tablettákat.

Ahogy már korábban is elmondtam, profik segítették a felépülésemet ezekkel a gyógyszerekkel. Jelenleg magam próbálom megoldani a gondjaimat, de azt be kell vallanom, hibáztam, amikor nem kértem szakszerű véleményt

– mondta Woods.

Ha minden igaz, akkor próbaidőre kerül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik