Pályán kívül

Nyílt levéllel puhítják az M4 Sportot a Vasas szurkolói

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a Vasas zárt kapuk előtt kénytelen megkezdeni az El-selejtezőjét, mivel a Beitar Jeruzsálem korábbi büntetése idén lép életbe. Mivel azonban a közvetítési jogokat birtokló M4 Sport csatorna mást tűzött programjára, a Vasas drukkerei nem tudják megnézni a találkozót.

Éppen ezért a Vasas Szurkolói Szövetségének elnöke nyílt levélben fordult a csatornához vasárnap délután annak érdekében, hogy csütörtökön látható legyen a televízióban a Beitar elleni Európa-liga mérkőzésük.

Természetesen láttuk a programtervet, tudjuk, hogy Konföderációs kupát, valamint a Ferencváros és a Videoton összecsapását is közvetítik. Azonban kérem, nézzék el nekünk, hogy jelenleg mindezen körülményeket nem tudjuk figyelembe venni, hiszen nekünk jelenleg NINCS LEHETŐSÉGÜNK másként szurkolni csapatunkért, mint a TV előtt. Kérjük Önöket, hogy segítsék ezt a lelkes közösséget, hogy régen várt álmunkat közösen élhessük át, ha másként nem, a TV előtt ülve. Ha nem tudják saját csatornán megoldani a közvetítést, kérjük, adják a lehetőséget más társaságnak át, hátha jelentkezik olyan, aki lát a közvetítésben fantáziát.

– áll a levélben.

A csatorna válaszlépésére még természetesen várnunk kell.

Az első mérkőzést június 29-én, csütörtökön rendezik a Szusza Ferenc Stadionban – mert a Vasas új stadionja még épül – míg a visszavágóra július 6-án kerül sor. A párharc továbbjutója az albán Partizani vagy a bolgár Botev Plovdiv csapatával játszik majd a selejtező második körében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik