Pályán kívül

Gary Neville alacsonyra tette a lécet

Meglepően folytatódik a játékosként kiváló, szakértőként kiemelkedő, edzőként pedig eddig csapnivaló teljesítményt nyújtó Gary Neville karrierje.

A Manchester United korábbi sztárját március 30-án menesztették a Valenciától. Minden sorozatot figyelembe véve 28 meccsen elért 10 győzelme mellett, 11 vereség és 7 döntetlen volt a mérlege. A spanyol csapat elbúcsúzott a Bajnokok Ligája legkönnyebb csoportjától, a Barcelona 7-0-s megalázó vereséget mért rá a Király-kupában, sőt elvéreztek az Európa Ligában is a veszélyes, de a kereteket összehasonlítva verhető Athletic Bilbao ellen.

Mindenki érezte, hogy túl nehéz feladat lehet a valenciai kitérő egy ilyen tapasztalatlan edzőnek, de a visszalépés, egy gyengébb európai csapat irányítása helyett Neville a világ másik végén kötött ki:

A hírek szerint az indiai Szuperligába, a jelentős forrásokkal rendelkező Delhi Dynamos csapatához szerződik. Számokról még nem érkeztek hírek, de a DEN Networks tulajdonában lévő csapat nem szűkölködik anyagiakban. Erre mondják, hogy erős kezdés, gyors visszaesés.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik