Pályán kívül

Az ablakon keresztül menekültek a baltával balhézó kézis elől

A helyszínen tartózkodó fiatalok emlékeztek vissza a történtekre.

Mint arról már beszámoltunk, korábbi válogatott kézilabdázó a nála lévő baltával betörte a Balatonakali központjában található kultúrház ablakát, majd továbbtombolva egy faasztalt is kettéhasított. Az egykori kézilabdázó azért vesztette el a fejét, mert a fia 16. születésnapján bulizó fiatalok annyit ittak, hogy gyermeke rosszul lett, és mentőt kellett hívni hozzá.

A Blikk megkeresésére az egyik ott tartózkodó fiatal mesélte el, hogy mi történt. A srác elmondta, a balhé úgy kezdődött, hogy a korábbi kézilabdázó az autója csomagtartójából elővett egy baltát. Utána pedig nem éppen irodalmi stílusban arra kérte a ház előtt dohányzókat, hogy menjenek be.

Egy másik fiú így emlékezett vissza a történtekre:

Ijesztő volt, senki nem tudta, mire készül. Nagyon ideges volt, szikráztak a szemei, miközben egyre csak azt kiabálta, hogy ki tette ezt a fiá­val? Miért nem őt hívták a mentő helyett?

A korábbi veszprémi kedvenc ekkor még nem vert szét semmit, csak állt, kezében a baltával, és kérdezgette a résztvevőket. Aztán a tinédzserek az ablakon menekültek, amikor a sportoló elkezdett tombolni az épületben.

Állítólag egy kés is volt a szülinapi torta mellett, amelyet egy másik fiatal eldugott, nehogy nagyobb baj legyen.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik