Pályán kívül

Baltával verte szét a kultúrházat a válogatott kézis

A jól megtermett férfi a frászt hozta a 16 éves fia születésnapját ünneplő társaságra.

“Garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőr-főkapitányság. A nyomozás érdekei miatt részleteket nem közölhetünk” – válaszolta Orosz Katalin szóvivő a blikk.hu kérdésére azt követően, hogy a lap megtudta, az országosan is ismert, egykori veszprémi és válogatott kézilabdázó a nála lévő baltával betörte egy kultúrház ablakát, majd továbbtombolva egy faasztalt is kettéhasított.

Az egykori kézilabdázó azért vesztette el a fejét, mert a fia 16. születésnapján bulizó fiatalok annyit ittak, hogy gyermeke rosszul lett, és mentőt kellett hívni hozzá. Mint kiderül, az egykori sportoló, akit a helyiek példaképnek tartottak, maga bérelte ki a bulihoz a művelődési ház egyik helyiségét, de arra nem számított, hogy a srácok ennyire elvetik a sulykot.

A lap informátora szerint a jól megtermett kézis azon húzta fel magát, hogy miután számon kérte a haverokat, az egyik feltehetőleg szintén az alkoholtól felbátorodott barát azt felelte “Nem minket kell kórházba szállítani…”

A helyi boltos úgy emlékezett az esetre, hogy volt, aki ledermedt, volt, aki sírni kezdett, míg mások menekülőre fogták, és az ablakon ugrottak ki. Szerinte még halálfélelmük is volt.

A füredi kézilabda klub tájékoztatta honlapunkat, hogy az ügyben egyetlen jelenlegi és egyetlen volt füredi válogatott kézilabdázó nem érintett.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik