Pályán kívül

Tyson: Brad Pitt kegyelemért könyörgött

Brad Pitt és Mike Tyson (brad Pitt, mike tyson, robin givens)
Brad Pitt és Mike Tyson (brad Pitt, mike tyson, robin givens)

Kérlek, ne üss meg, haver! – rimánkodott Brad Pitt a világbajnok nehézsúlyú bunyós Mike Tysonnak, amikor az rajtakapta, az ifjú sztárszínészt a feleségével. Ilyen és ehhez hasonló sztorik látnak napvilágot a 47 éves bokszoló életrajzi könyvében.

Mielőtt Jennifer Aniston vagy Gwyneth Paltrow után végül kikötött Angelina Jolienál Brad Pittnek volt még dolga a női nemmel rendesen. Többek közt ifjú sorozatszínészként a 80-as évek végén Mike Tyson feleségével Robin Givensszel is összeszűrte a levet. Bátor volt…

Legalábbis ezt állítja a világbajnok bunyós hamarosan megjelenő életrajzi könyvében. Tyson leírása szerint éppen a válókeresetet kapta meg a felesége ügyvédjétől, amin feldühödve idő előtt ért haza. A fiatal, akkor még szingli Pitt kihasználta, hogy Robin házassága megromlott a bokszolóval és éppen a szoba közepén csapta a szelet a hűtlen asszonynak.

Tyson emlékei szerint Pitt remegő hangon könyörgött az életéért, mert nyilván tisztában volt azzal, a bunyós nem véletlenül kapta a “Iron Mike (Vas Miska)” nevet. “Pitt csak játssza a csődört, de valójában egy tökfej” – állítja Tyson, aki 1989-es válásukat követően végül feleségének is megbocsátotta a félrelépést.

Tyson Undisputed truth, my autobiography című könyve november 1-től vásárolható meg. Ha a könyv címét vesszük alapul – Vitathatatlan igazságok -, akkor egészen biztosan minden így történt, ahogy “Iron Mike” leírta…

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik