Pályán kívül

Majdnem kiszáradt a feleségét szemen szúró focista

Kórházba szállították a ghánai John Paintsilt, akit a ghánai rendőrség nemrég őrizetbe vett, amiért bántalmazta feleségét.

Ahogyan arról írtunk, a Hapoel Tel Aviv és a ghánai válogatott védőjét, John Paintsilt azért vette őrizetbe a rendőrség, mert egy késsel szemen szúrta a feleségét.

A West Ham és a Fulham korábbi játékosát többször is számon kérte a felesége azért, mert az Afrikai Nemzetek Kupája alatt a focista prostituáltakkal szórakozott.

Pénteken aztán elszakadt a cérna a futballistánál, és egy késsel rátámadt a feleségére. Ennek az lett az eredménye, hogy a megsebesítette a szemét. A rendőrség állítása szerint, Paintsil egyik szomszédjának is nekiment, aki a sérült hölgynek megpróbált segíteni.

Nos, kedden arról számolt be a BBC, hogy az azóta otthonában szabadlábon védekező 31 éves játékost kórházba kellett szállítani, miután a kiszáradás jelei mutatkoztak rajta, és teljesen elgyengült állapotba került.

“Az elmúlt öt nap eseményei nagyon megviselték az egész családot, és ma reggel szerencsétlen esemény történt. John elájult a kimerültségtől és a feszültségtől” – így a focista szóvivője.

“Az egész család köszönetet mond a ghánai államnak és a ghánai labdarúgó szövetségnek, amiért minden támogatást megad, hogy az ügy rendeződjön” – tette hozzá a szóvivő, utalva arra, hogy a focista és felesége a békülés útjára léphet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik