Pályán kívül

Benik Balázs megpörgette Liptai Claudiát

A népszerű színész-műsorvezető olyanra vállalkozott, amire eddig még nem, a háromszoros abszolút rali magyar bajnoka Benik Balázs navigátora lett.

Benik Balázs megautóztatta barátait a mogyoródi Hungaroring melletti bánya murvás terepén, melynek friss hóval borított útjai igencsak igénybe vették a szöges gumikat. Az eseményen részt vett Liptai Claudia is, akit még barátnője, Várkonyi Andrea beszélt rá, hogy próbálja ki a száguldást.

„Andi már két éve versenyzik Szalay Balázs tereprali csapatában és mivel Bunkoczi László személyében közös navigátora van Benik Balázzsal, így Andi elkezdett unszolni, hogy fogadjam el Balázsék meghívását, mert nem fogom megbánni. Én alapvetően nem vagyok az a bátor típus, ezért voltak fenntartásaim, de győzött a kíváncsiság, így eljöttem.” – számolt be élményeiről TV2 ismert műsorvezetője.

Benik Balázs fantasztikus élményben részesítette Liptai Claudiát



Mikor Balázs kimanőverezte az autót a szervizből, akkor Claudia még nem sejthette, hogy a félelme szinte teljesen alaptalan és hogy megálmodni is nehéz lett volna egy olyan élményt, amit nemsokára át fog élni. „Ha őszinte akarok lenni, csak abban bíztam, hogy nagy baj nem érhet egy ilyen tapasztalt pilóta mellett, majd mikor megindultunk, eszméletlen érzés volt, ahogy elöntött az adrenalin és lekopott rólam minden félelem. Sőt, titkon még azt is bevallom, hogy mikor az autót megdobta egy bukkanó, hirtelen elfogott az érzés, hogy most még akár szívesen fel is borultam volna vele…” – mesélte Claudia, miután széles mosollyal kiszállt az autóból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik