Szórakozás

Keményen ráijesztettek Liptaira

Volt, akit a rosszulléttől féltett, és volt, akitől félt Liptai Claudia a TV2 Megasztárjának válogatóján.

Ma este indul a TV2-n a Megasztár 6. A nézők kilenc órától válogatásadást láthatnak, amelyben a Top24 nagy esélyesei éppúgy szerepelnek, mint azok, akiket soha többé nem látunk a tehetségkutatóban, legalábbis ebben a szériában.

A zsűri előtti casting azonban nem csak az ítészek és jelentkezők számára zajlott izgalmasan, a két műsorvezető Liptai Claudia és Tilla is beszámolt élményeiről. Tudni lehet, amíg Tilla volt az, aki a színpadra engedte a jelentkezőket, addig Clau a hozzátartozókkal a backstage-ben – ahogy ő nevezi baba-mama szobában – várta a fellépés után a jelentkezőket.


Fotó: TV2

A Megasztár műsorvezetői a Mokkában meséltek megható és félelmetes pillanataikról. Tilla elárulta, volt, aki annyira izgult, hogy alig mert kimenni a színpadra. “Háromszor indult el” – mondta, és azt sem tagadta, volt olyan versenyző, aki konkrétan összeomlott a zsűri kemény kritikájától.

“Voltak olyan idős hozzátartozók, akiken láttam, mennyire izgulnak, rettegtem, nehogy valami bajuk legyen. De volt olyan versenyző is, aki lejött a színpadról, elindult felém, és féltem, hogy megver” – emlékezett vissza Liptai Claudia a válogató pillanataira.

Vajon mitől olyan vékony a TV2 egykori üdvöskéje? Genetika? Diéta? Sport? Most végre elárulja!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik