Pályán kívül

Zimány Linda: a Holdra is Dzsudzsák után mennék

A modell azt mondja, hatalmas a szerelem közte és világsztár labdarúgó kedvese között, akár a világ végére is követné őt.

Linda az RTL Klub Reggeli című műsorában megtörve a hosszú csendet, először beszélt Dzsudzsák Balázs átigazolásáról azóta, hogy biztossá vált, a magyar sztárfocista a dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatához szerződött.

A gyönyörű modell elmondta, nem szólt bele kedvese döntésébe, mivel nem ért a focihoz, és maximálisan megbízik a Balázs körüli, komoly, nemzetközi csapat munkájában. „A szerelem pedig egyébként is akkora, hogy akár a Holdra is utána mennék” – tette hozzá Zimány, akinek ilyen messzire azért soha nem kellett utaznia egy-egy tehetősebb fiatalemberért. (Lindát láthattuk már Kefír, SP, Zentai Márk és a pókermilliomos, Kaló Dénes oldalán is).

Mivel még a jogi egyetem egy évig Magyarországhoz köti, még biztosan nem költözik ki Moszkvába, de amint sikerül leállamvizsgáznia, repül is szerelméhez, sőt, még azt is elképzelhetőnek tartja, hogy kint tovább folytatja tanulmányait valamilyen nemzetközi képzés keretében.



Ajánlott videó

Olvasói sztorik