Szórakozás

Joshi Bharat: Zimány Linda más, mint gondoltam

Az indiai sorselemző a FEM3 csatornánál dolgozik tovább, ahol hírességek és átlagemberek problémáit fogja megoldani.

Joshi Bharat a TV2 egyik tematikus csatornájánál kapott egy rovatot, ahol folytathatja a két éve kezdett munkáját. Az indiai származású férfi a FEM3 Boszorkánykonyha című műsorában egyébként Zimány Lindával és Gombos Edinával dolgozik együtt.

– Jelenleg a Boszorkánykonyhában dolgozom, de mellette készül a következő műsor is, amit most rakunk össze. Jót szeretnék csinálni, a munkám gyümölcsét pedig hamarosan láthatják a nézők! Ez is egy beszélgetős műsor, de a lényege az életvezetési tanácsadás, amit híres és hétköznapi embereknek egyaránt adok! – meséli a tabutv.hu riporterének Joshi Bharat.

– A hírességek boldogan jönnek el, mert tudják, hogy velem kell beszélgetniük, az egyszerű emberek pedig maguktól jelentkeznek, hogy szeretnének velem beszélgetni. Már mindkét típusú műsorból felvettünk pár adást, és minden beszélgetés nagyon jól sikerült! – mondta a műsorvezető, aki épp Zimány Lindával dolgozik együtt a Boszorkánykonyhában. – A csapatból egyedül Linda volt ismeretlen számomra, de ahhoz képest, amiket az újságokban olvastam róla, egy teljesen más embert láttam magam előtt! – mondta a sorselemző.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik