Pályán kívül

Zimány Linda: Dzsudzsák mellett boldog vagyok

Linda saját bevallása szerint fülig szerelmes a milliomos focistába.

Kapcsolódó cikkek

A két csinos magyar modell, Bódy Sylvi és Zimány Linda, nemcsak hivatását tekintve hasonlít egymásra, de úgy tűnik az ízlésük is megegyezik: utóbbi eddig titkolta kapcsolatát a focista Dzsudzsák Balázzsal, ám az Aktívnak most őszintén nyilatkozott a „mesébe illő” szerelmi történetről és vadonatúj kebleiről is.

A bulvársajtó alig egy éve még Bódy Sylvi és a magyar sztárfocista románcától volt hangos, ma már Dzsudzsák egy másik gyönyörű modell szerelmét tudhatja a magáénak hollandiai sikerei és álomfizetése mellett. Zimány Linda egykori pókermilliomos párja, Kaló Dénes helyét ugyanis már a dúsgazdag labdarúgó tölti be.

Zimány Linda eleinte nem szívesen beszélt kapcsolatukról, pár hete szűkszavúan csupán annyit mondott: jól megvannak Dzsuzsákkal. Az Aktív kamerái előtt azonban most bátrabb kijelentéseket is tett: úgy érzi, Balázs az a férfi, akire szüksége van, és aki mellett boldog tud lenni, így amikor csak teheti, Hollandiába utazik ott focizó kedveséhez.

A rossznyelvek szerint a Lindán mellmagasságban észrevehető változás is az új szerelemnek köszönhető. A modell azonban azt mondja, a fogyókúrája után döntött úgy, hogy megműtteti megereszkedett kebleit.

AJÁNLOTT LINK:

Új mellek, új szerelem – Zimány Linda, őszintén (TV2.hu)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik