Pályán kívül

Még mindig Magyarországon őrzik Eto’o Bentley-jét

Egyelőre nem tudni, hogy a csaknem 40 millió forintot érő autó mikor kerülhet vissza tulajdonosához.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint az autó szakértői vizsgálatát már elvégezték, de a szakértői véleményt még nem állították ki, és az autólopással kapcsolatos nyomozás is tart.

A kocsit március 19-én, Milánó belvárosából, egy szálloda elől lopták el Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák játékosától, aki arra az egy estére kapta kölcsön az autót Samuel Eto’o-tól. Arnautovic feljelentést tett a rendőrségen, a kocsi azonban hónapokig nem került elő.

A luxusautóval két ukrán férfi jelentkezett a röszkei határátkelőhelyen még július 18-án este. Az útlevélkezelőnek gyanússá váltak, így alapos ellenőrzés alá vonták őket. A gyanú nem volt alaptalan, a vizsgálat közben ugyanis kiderült, hogy az autó valamennyi címkés azonosítóját kicserélték, helyükbe hamisakat tettek. A gépjárműszakértők megtalálták a járművön elrejtett eredeti alvázszámot is.

A Szegedi Rendőrkapitányság a gyémánt-fekete színű Bentleyt lefoglalta, az ukrán sofőrrel szemben pedig egyedi azonosító jel meghamisításának gyanúja miatt indítottak eljárást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik