Forma-1

Verstappen visszaszólt a rivális csapatfőnökének: Elég szar versenyük volt, lehet, azért volt dühös

Clive Rose / Getty Images
Clive Rose / Getty Images

Max Verstappen rekordot döntött a Forma-1 Olasz Nagydíján, ugyanis az egymást követő tizedik futamgyőzelmét aratta. A rivális Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff nem volt ettől elájulva, szerinte jelentéktelen a Red Bull holland versenyzőjének csúcsdöntése, ami a Wikipédián jól mutat, de amúgy ott sem nézi meg senki.

Az osztrák istálló részéről volt már reakció, de a hétvégi, szingapúri futam előtti sajtónapon Verstappen is elmondta, mit gondolt minderről. Ahogy várható volt, csípős megjegyzést tett.

Nem voltam elkeseredve, amiért ilyet mondott. Elég szar versenyük volt, lehet, azért volt dühös. Néha olyan, mintha ő is nálunk dolgozna, de szerencsére nem

mondta Verstappen arra utalva, hogy szerinte Wolff túl sokat foglalkozik a Red Bull-lal. A kétszeres világbajnok azt mondta, ők inkább magukkal foglalkoznak, eddig és ezután is így tesznek.

A szingapúri lesz az év 15. versenye, eddig csak a Red Bull versenyzői nyertek. Max Verstappen 12-szer, Sergio Pérez kétszer győzött. A holland 145 ponttal vezet a csapattársa előtt.

Kapcsolódó
Már csak három szabad hely van a Forma-1-es mezőnyben
Csou Kuan-jü ismét meggyőzte csapatát.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik