Forma-1

Óvodás nyilatkozatháborút indított el Verstappen szédületes rekordja

Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images
Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Megy a szóbeli adok-kapok a Red Bull és a Mercedes között azt követően, hogy Max Verstappen sorozatban tizedik futamát is megnyerte a Forma-1-ben, amivel új rekordot állított fel. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke próbálta azzal elütni a dolgot, hogy őt nem érdeklik az ilyen statisztikák, ezek maximum a Wikipédiára jók, de ott sem olvassa el senki, amire érthetően a rivális csapat részéről érkezett a válasz.

„Valaki szólhatna Totónak, hogy a Wikipédia az egyik legolvasottabb oldal. De ez lényegtelen is, mi a magunkr részéről boldogok vagyunk, és örömmel tudunk magunkénak egy ilyen rekordot. Ami a különbség köztük és köztünk, hogy mi csak a saját csapatunkkal foglalkozunk, azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk, és nem sztorikat gyártunk, mint ők.

Nem is nagyon érdekel minket a Mercedes, amíg nem komoly riválisok

szúrt vissza a Red Bull tanácsadója, Helmut Marko a Servus TV-nek nyilatkozva.

A Red Bull versenyzői eddig minden versenyt megnyertek, Verstappen pedig a csapattársa, Sergio Pérez előtt is utcahosszal vezet, de a mexikói is kényelmes helyzetben van, mert 49 pont a fórja a harmadik Fernando Alonsóval szemben. A konstruktőri versenyben a Red Bull 310 ponttal szerzett eddig többet, mint a második Mercedes.

Kapcsolódó
Főnöke nem tudott biztató hírekkel szolgálni Ricciardóról
Két futamot már kihagyott a műtéten átesett ausztrál, akinek visszatérésére még várni kell.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik