Forma-1

Michael Schumacher képes az érzelemnyilvánításra

A francia Paris Match terjedelmes cikket közölt Michael Schumacherről, amelyben két családtagra hivatkozva írnak a hétszeres világbajnok állapotáról.

A lap azt írja, gyakran látogatják őt a rokonok, akik pozitívumként említik; amikor beültetik a tolószékébe és kitolják a Genfi-tó partjára, ahol a csodálatos panorámát nézi, néha sírdogál, ami azt jelenti, hogy Schumacher bár mozogni nem tud, de képes az érzelmei kimutatására.

A parismatch.com annak apropóján készített riportot, hogy Corinna Schumacher megvette a Real Madrid elnökének, Florentino Pereznek a Mallorcai villáját azért, hogy a család több időt töltsön ott, ahova korábban Michael mindig szívesen ment kikapcsolódni.

A lap megszólaltatja a sziget polgármester asszonyát, étterem tulajdonosokat, akik mind ismerték a családot még akkor, mielőtt 2013 decemberében bekövetkezett a szörnyű baleset. A szerző azt írja, az újabb ingatlan vásárlása is csak azt szolgája, hogy olykor olyan környezetben legyen a hétszeres világbajnok, amely pozitív emlékeket ébreszt benne, mert Corinna soha nem adja fel a reményt, hogy szeretett férje állapotában további javulást érjen el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik