Pályán kívül

Ralf Schumacher fiával jár a csinos magyar autóversenyző

Keszthelyi Vivien neve mostanság elég sokat szerepel a német sajtóban és a magyar bulvárlapokban és nem csak a karrierjéről van szó. A 17 éves magyar autóversenyző a szezon előtt együtt készült két Schumacher-fiúval, Daviddel (az ő apja Ralf) és Mickkel (a hétszeres világbajnok Michael fia), majd kiderült az is, hogy előbbivel hónapok óta egy párt alkotnak.

A Blikk azt írja, hogy Keszthelyi Vivien a legutóbb is a helyszínen szurkolt Davidnek a Forma-4-ben. Hockenheimben pedig mindketten versenyezni fognak hamarosan.

“Pár hónapja vagyunk együtt, tavaly a Nürburgringen láttuk egymást először, utána pedig az egyik közösségi oldalon kezdtünk el beszélgetni, nem sokkal később pedig már személyesen is találkoztunk. Már az elején megtörtént a családi bemutatás. Szerencsére sok időt tudunk együtt tölteni, mivel a szezon jelentős részében Németországban készülök fel. Kettőnk között soha nem volt és nem is lesz rivalizálás, hiszen ő forma autóban én viszont zárt karosszériás autóban versenyezem, ugyanakkor mindenben támogatjuk egymást és szívesen osztjuk meg a tapasztalatainkat. Ennél többet nem szeretnék elárulni a magánéletemről, minden erőmmel a szezonra koncentrálok” – mondta Keszthelyi.

Az Audi akadémiáját képviselő magyar sportoló két hete jelentette be, hogy szintet lépve a GT-sorozatban folytatja pályafutását, ahol közel 500 lóerős versenyautókkal küzdenek majd. Június első hétvégéjén pedig a DTM-mel együtt a Hungaroringre érkezik a sorozat.

Fotó: TeamVRS

Ajánlott videó

Olvasói sztorik