Forma-1

Gyarapodik a Forma-1-es család

Nico Rosberg Vivian Sibold (nico rosberg, vivian sibold,)
Nico Rosberg Vivian Sibold (nico rosberg, vivian sibold,)

Miközben a világ a 2015-ös F1-idény kezdete előtti utolsó barcelonai tesztre fókuszál, Nico Rosberg a bild.de oldalán boldogan kürtölte világgá: "van egy lányom"!

23 nappal az idényrajt előtt Barcelonában tesztel az F1-világ, de eközben a Mercedes pilótája másra is koncentrál: örömmel kürtölte világgá: “A feleségem Vivian négy hónapos terhes. Nagyon várjuk a baba érkezését!” – számolt be a bild.de.

Az elmúlt hetekben, Nico Rosberg többször is elkísérte feleségét a vizsgálatokra. “Egyszerűen csodálatos! A 3D-s képeken az ultrahang segítségével már látni, ahogy a kislányom már cseperedik” – fogalmazott a pilóta.
Nico és Vivian Sibold kapcsolata szinte gyerekszerelem. 2003 óta alkotnak egy párt, 2014-ben házasodtak össze, már a nevét is kitalálta gyermeküknek, de azt egyelőre megtartják maguknak.

Gyermekük születését augusztusra várják, éppen abban az időben, amikor rendre legnagyobb a harc a világbajnoki cím megszerzéséért. Felmerül a kérdés, miként fogja ezt kezelni a pilóta? “Talán, ha eljön az idő majd megkérem Bernie Ecclestone csúsztassa arrébb a születés időpontjára eső versenyt, ha azon a napon, a baba megszületik … Komolyra fordítva, túl korai ezen gondolkodni”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik