Forma-1

Forma-1: jobban megéri majd a gödöllői HÉV

Több kocsival közlekedteti a Magyar Nagydíj ideje alatt a 8-as (gödöllői) HÉV-eket a Budapesti Közlekedési Központ.

A Gödöllőre tartó HÉV-ek csütörtöktől három helyett hat kocsival közlekednek. A pályát csak a Gödöllőig közlekedő H8-as vonatokkal lehet elérni, a Csömörig, Cinkotáig közlekedőkkel nem.

A Hungaroring 3-as, a 4-es, az 5-ös és a 6-os kapuin át elérhető szektorokhoz Szilasliget, míg az 1-es, a 2-es, a 7-es, illetve a 8-as kapun át elérhetőkhöz Mogyoród állomáson célszerű leszállni a HÉV-ről. A távolság gyalogosan az állomásoktól körülbelül 2,5 kilométer, ez 35-40 perc alatt tehető meg.

Péntektől vasárnapig a Budapest 24 órás, Budapest csoportos 24 órás és 72 órás jegyekkel, Budapest kártyával, valamint 5/30-as jeggyel rendelkezők a H8-as HÉV vonalán hosszabb szakaszon, Mogyoródig utazhatnak. A vasárnapi versenynapra érvényes speciális, 9990 forintos (állóhelyi) és 19 990 forintos (ülőhelyi) Forma-1-es belépővel rendelkezők – a jegy felmutatásával – mindhárom metróvonalon ingyen utazhatnak, de a belépő más viszonylatokra nem érvényes.

A rendezvény megközelíthető még a Volánbusz járataival az Árpád hídi végállomásról, akiknek belépőjük van, Mogyoród, Templom térig ingyen utazhatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik